Avem „Sicrit Servis” sau „Sictir Servis”? Omar Hayssam sfideaza din nou.

Era o vreme in care sirianul Omar Hayssam, cunoscut tarii intregi datorita serialului cu jurnaistii rapiti si buzoienilor cu distrugerea Foresta Nehoiu, era cautat. Nu prea stia nimeni unde se afla, se faceau supozitii, se dadeau unii de ceasul mortii pe la tembelizor ca stiu ei ceva…. Nimic. Praf in ochi.

Cu mare valva a fost adus in tara. Nu m-a interesat subiectul, erau destui cei care se interesau de soarta sirianului ca sa mai am si eu insomnii din acest motiv. Dar iata ca, intre timp, omul condamnat pentru terorism transmite Romaniei „profetiile” sale privind criza refugiatilor.oh

In acest moment mi-a stat mintea in loc. Pentru ca profetiile lui Hayssam sunt date publicitatii de echipa lui de comunicare. Cum? Avem, deci, un sirian condamnat pentru terorism care are in tara noastra o echipa de comunicare! Alo, astia cu sicrit servis, ati devenit, cumva, Sictir Servis?

Nu mira pe nimeni existenta acestei echipe de comunicare? Cine face parte din ea? Unde isi are sediul? Cine o finanteaza? Cu ce bani? Si, mai ales, de cand functioneaza si la ordinele cui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *