Nu vrem imigranti!!!!!

Nu vreau imigranti. Consider ca tin destul in spate, eu si alti romani care platesc taxe si impozite, asistati social, persoane pentru care munca e un cuvant strain, in schimb lenea e la ordinea zilei.

La urma urmei, de ce avem nevoie de imigranti, cand autoritatile noastre nu sunt capabile sa gestioneze in mod corespunzator situatia propriilor cetateni? Avem criminalitate neaosa? Avem! Avem hotii nostri? Avem! Avem violatorii nostri? Avem! De ce sa mai aducem si refugiati?

Ganditi-va numai la cateva aspecte: ei vin aici fara casa, fara bani, fara nimic. Noi va trebui sa suportam costul hranei, asistentei medicale, a locuintelor si a scolarizarii copiilor lor. Din banii nostri.

In timp ce romanii sunt chiriasi, astia vor fi proprietari, pentru ca vor primi locuinte. Sau se vor mobiliza niste ONG-uri sa le faca. Poate cu ajutorul Habitat. Sau al lui Gigi Becali. Sau nu conteaza.imigranti

Nu in ultimul rand, ganditi-va la cate boli pot aduce cu ei, boli uitate de Europa.

Suntem pregatiti pentru asta? Cu siguranta nu. Un asemenea scenariu este, intr-adevar, infricosator. Si, din pacate, tot mai aplicabil…

2 thoughts on “Nu vrem imigranti!!!!!

  1. Stăpânii de facto ai României ne-au repartizat, într-o primă etapă, o cotă de 1305 emigranți. După ce ne vom onora cu brio această sarcină trasată de…partenerii noștri externi, vor urma noi contingente, până la cifra de 6937 refugiați. Ungaria a cerut și primit până acum,numai pentru înregistrare și tranzit, 8 milioane de euro de la UE. România nu a cerut nimic și va cheltui 530 de lei pe lună pentru fiecare emigrant. De la Buget, din cârca publică, of course!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *