Cand macabrul atinge cote maxime

M-am trezit dimineata cu soarele in ochi si cu ingrijorarea si groaza transmise de posturile de stiri ca urmare a incendiului produs intr-un club din Bucuresti. Oameni arsi, morti, raniti, totul desprins dintr-un film regizat de un maestru al groazei si al raului. Chipuri distruse, familii nenorocite, oameni pentru care Halloween-ul va ramane in amintire o trauma.

Au iesit sa se distreze in cinstea sarbatorii mortii si su sfarsit in ghearele ei. Blestem? Ignoranta? Inconstienta? Spagi date autoritatilor pentru obtinerea autorizatiilor? Orice este posibil. Si, mai mult decat atat, peste tot domneste mirosul cadavrelor arse. Zeci de sufletete inaltate catre Dumneazeu, zeci si sute de sperante si bucurii ucise intr-o clipa de flacari, zeci de ochi luminosi inchisi pentru eternitate.

Si, ca un inger al mortii, generalul uneperist Gabriel Oprea apare pentru… nu stiu pentru ce. Pentru a-si exprima regretul, dupa ce zile la rand nu a fost in stare sa iasa la rampa sa vorbeasca despre cazul politistului mort in timp ce el statea bine-merci in masina flancata de coloana oficiala.

De cati morti mai este nevoie pentru ca Oprea sa demisioneze?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *