My happy ending

A fost odata un ziar care a scris despre gaina ce a nascut pui vii. O adevarata revolutie in genetica mondiala si universala. Apoi, ziarul cu pricina a publicat alte articole. Nu de acelasi calibru, evident, dar, cu toate astea, a supravietuit, ajutat de managementul unor oameni isteti, ultimul pe lista, cu voia dvs fiind Dan Andronic.

Acum, fituica respectiva s-a gandit sa revina la senzationalismul patetic de dupa 90 si sa publice un articol din care aflam cu stupoare ca presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, este nemuritor. Fiindca jurnalistii de la Evezeu este (sic!) decat deontologi, au publicat si poze chipurile relevante. Una il arata, cica, pe Putin pe la inceputul secolului trecut, apoi in timpul celui de-al doilea razboi mondial-neschimbat ca fizionomie, apoi investigatia jurnalistica merge mai departe si il arata pe liderul de la Kremlin in postura de Mona Lisa.vladimir putin

Evident, ca orice deontologi care se respecta, cei de la Evz au preluat informatia de pe un site din Occident, probabil unul gen efemeride de la noi. Mare iti e gradina, Doamne, si multi mai salasluiesc inauntru!

Astept cu interes materialul despre faptul ca Ilici e nemuritor. El a fost vazut chiar alaturi de oamenii pesterii, apoi a fost pictat langa Napoleon si, in zilele noastre, langa Emil Constantinescu si Loredana Groza.

RIP Evz my happy ending.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *