Teroristii de la Buzau. Elucubratiile unui asa-zis jurnalist.

Daca nu as fi urmarit emisiunea lui Mircea Badea, cu siguranta as fi ratat compunerea scolara cu pretentii de articol de ziar. Cu un lexic saracacios, dar plina de fantasmele unei minti invadata de terorism, compunerea ne informeaza ca in Buzau se fura si se sparge o figurina din plastic. Acum inteleg eu multe in legatura cu persoana care a scris materialul, dar nu pot sa nu ma inspaimant cand vd ce poate sa debiteze. Mai mult, sub semnul intrebarii, legat de sanatatea mintala, ar trebui sa fie puse si persoanele care i-au publicat materialul. Despre anumite relatii de prietenie si altele nu e cazul sa discut acum, buzoienii stiu deja la ce ma refer. Ma rog, o parte a lor.

Dar de la un furt amarat-evident, cu faptasi neprinsi-si pana la terorism de Craciun e cale lunga, ca zeci de pastile de Prozac nu au reusit sa il ajunga. Ce sa mai spun?terorist

Terorism- totalitatea actelor intentionate de violenta comise de un grup sau de o organizatie pentru a provoca o teama generalizata si pentru atingerea unor scopuri politice.

Ce scopuri politice ar putea fi atinse prin actiunile de la Buzau?

Asta e, cand nu ai proprietatea termenilor e greu. Foartde greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *