Tudor Chirila, acest Poptamas de la „Vocea Romaniei”


De ceva timp-recunosc, nu am urmarit fenomenul, nu ma intereseaza-si voi detalia motivul-a aparut un personaj care este foarte mediatizat; Tudor Chirila, ala de la Vama Veche. Inteleg ca acum e doar Vama. Nu are importanta.

Dom’le, asta are pareri despre mersul tarii, despre Craciun si cred ca si despre lenjeria lu Obama. Nu cred sa existe subiect pe care Tudor Chirila sa nu isi dea cu parerea. Mai mult, asemeni unui pusti aflat la pubertate, care se razvrateste, Chirila contesta tot. Maine-poimaine o sa conteste si aselenizarea.tudor chirila

Vad ca mai nou vorbeste despre spiritul Craciunului.

Ce nu inteleg eu este mediatizarea excesiva a personajului. Personal, mie imi place Adi Despot: are voce, e simpatic si nu face parada de faptele sale-vezi Colectiv.adi despot

Chiar si Cheloo de la Parazitii.cheloo Adica nu am inteles, de ce pe Cheloo nu l-au cerut aia multi sa mearga sa vorbeasca cu presedintele?

Maine-poimaine Chirila il devanseaza si pe Poptamas.

Despre nimic. Despre viaţă. Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: