Jurnalistii buzoieni fumeaza verde?

Dupa socul intelectual suferit ieri dupa lecturarea operei bunilesciene despre teroristii de la Buzau, azi am fost lovita in plex cu doua dovezi de maiestrie jurnalistica. Un individ, maestru in arta scrisului ca un orb care saliveaza uitandu-se la Angelina Jolie, ataca inteligenta cetatenilor cu doua articole emotionante, menite sa ne arate ca in Buzau PSD-ul si prefectul sunt in slujba cetatenilor.

In primul, tinerii social-democrati merg cu pomeni de Craciun pe la niste amarati. Sufletul meu vibreaza, iar tot ce e mai bun in el se leaga de aceste daruri indestulatoare.

In al doilea material, prefectul ne spune ca el va veghea la bunul mers la lucrurilor in judet si va fi gata sa intervina prompt daca situatia o cere. Mi-l si imaginez pe acesta cum sta pregatit, gata sa lase piftia, tuica si friptura de porc si sa alerge in judet, sa ajute cetatenii. Nevasta-sa va incerca sa il tempereze, insa bravul prefect va alerga intr-un suflet la Buzau, nu inainte de a-l suna pe scribul de serviciu Cosmin Sontica si care, in schimbul unei vorbe bune, va asterne pe hartie orice iese din putul gandirii intaiului om in judet.

Doi jurnalisti buni a avut Buzaul si i-a pierdut: pe mine si pe Nelu Nazarie.

RIP, presa buzoiana!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *