Craciunul online, trendul anului 2015.


M-am grabit ieri sa scriu pe Fb: „Craciun petrecut online… Interesant”. Imediat, unii prieteni virtuali, de altfel, bine intentionati, s-au grabit sa ma consoleze. Dupa o clipa de buimaceala, mi-am dat seama ca mesajul meu fusese inteles pe dos: nu eu petreceam Craciunul online, ci era doar o observatie. Multitudinea de poze cu carnati, oameni care ridicau paharul in cinstea unora care, intamplator, dadeau peste imagine, urari, stari de bine, pentru moment am avut senzatia ca petrec Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului cu tot felul de necunoscuti.

Toti, dar absolut toti, lasasera totul deoparte si se pozau cu voiosie ba langa brad, ba langa prieteni, ba cu un pahar de tarie in mana, sa vada toti ce bine se simt ei.cozonac

E trist. Pentru ca in spatele tuturor acestor expuneri nu se afla nimic: nici bucurie, nici liniste, nici impacare. Poate doar un stupid sentiment de competitie, o intrecere a mancatorilor de sarmale si cozonaci, a bautorilor de vin, tuica si bere. O incercare nefericita de umplere a golului produs de neimpliniri cu mancare si daruri.

Mai stiti ce inseamna Craciunul?

Despre nimic. Despre viaţă. Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: