Reclamdele proaste sunt la televiziunile romanesti.

In pauzele publicitare, romanii sunt indemnati sa cumpere popcorn, detergenti, tablete, absorbante, mobilier, sampoane, iaurturi, branza etc. Avem ce vinde, nu-i asa? Ei, problema este in promovare. Ca doar reclama e sufletul comertului.

Si vad o reclama. Lunga, de zici ca-i Luceafarul. Nu si la fel de pretioasa, evident. Si da-i cu niste copii ce au pus apa in horinca bunicului-de ce trebuie sa prezentam bunicii ca fiind alcoolici?-si da-i cu o tableta pe care o gasesc bunicii dupa plecarea copiilor si da-i cu o poveste lunga si plictisitoare. Din care aflam ca, domle, putem prelungi vacanta fiecare de la casa lui, cu conditia sa avem tabeta cu nu’s ce tip de internet. Asa-i ca va ia somnu’ pana aflati ce se vinde? Asa-i.

Mai vad o reclama la un serviciu de telefonie mobila cu niste detinuti. Nu ma atrag puscariasii, nu gust gluma. Out.

Reclamele la detergenti sunt penibile: Icsuleasca are o pata pe rochia cu care a fost imbracata in preistorie, cand s-a intalnit cu Goguta, actualul sot. Prietenele vad pata si ii recomanda un detergent. Wow, deja totul devine luminos si iubirea se poate infiripa din nou!

Reclamele la iaurt: eternii bifidus, trifidus etc, burtica vesela si iaurtul care te duce acasa. Asta dupa ce iti regleaza tranzitul intestinal.

Multa vulgaritate, lipsa de inspiratie, timpi morti si plictiseala. Si un public din ce in ce mai putin selectiv.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *