Propaganda SUA in media romaneasca, o bascalie. Momente vesele cu Evz si azi.

Astazi, cotidianul Evz va ofera inca un moment vesel. Pe partea de politica externa cu urme de limax.

Titlul, copiat, parca, din Libertatea, Can-can, Click sau Wowbiz si imaginea atasata, desprinsa din filmele gen „Greu de ucis” sunt doua ingrediente ale acestei compuneri scolare umoristice. „Putin tocmai a aprobat o mare actiune nucleara pe teritoriul Rusiei. Americanii cunosc toate detaliile operatiunii” incepe jurnalistul de externe, cu evidente lecturi ale articolelor despre silicoanele Simonei Senzual si chefurilor lui Leo de la Strehaia.

Faza cu americanii ce cunosc toate detaliile operatiunii imi aminteste de bancul acela cu un spion american trimis la Moscova. Tipul stia perfect rusa, obiceiurile locului, tot. Intrebare; cum si-au dat seama rusii ca aveau de-a face cu un spion american? Simplu: individul era negru.

Aflam din materialul postat pe Evz ca „Rusia este in prim-plan (al cui?-n.mea) dupa ce o mare actiune nucleara a avut loc pe teritoriul ei”. Wow! Mai tare decat Cernobilul! Ce inseamna actiune nucleara pentru distinsul jurnalist, care, se va vedea in curand, nu are proprietatea termenilor, ramane un mister. Unul din multele si marile mistere ale acestei lumi. „Adevarul e dincolo de noi” – X Files.vladimir-putin_416x416

In fapt, aceasta actiune nucleara inseamna doar ca Iranul si-a transferat stocurile de uraniu purificat in Federatia Rusa, in cadrul acordului nuclear cu marile puteri. Deci la asta se referea autorul articolului, care va primi, cu siguranta, un Pulitzer pentru activitatea sa: la acordul nuclear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *