Finu’ lu’ Oprea ne crede imbecili.

Senatorul UNPR de Buzau, Constantin Popa, cunoscut mai degraba pentru ideile lui nastrusnice de reformare a societetii decat pentru actiuni concrete, vine cu o noua propunere. Din care rezulta ca ne crede nu prosti, ci de-a dreptul imbecili.popa

Acest reprezentant al buzoienilor, care, desigur, isi imagineaza ca o gaina naste pui vii, doreste ca pe buletinele de vot sa fie si poza lu’ candidatu,  nu de alta, dar „sa fie oamenii informati”. De unde rezulta ca el mizeaza pe o populatie indobitocita, care nu doar ca nu are cultura politica, dar mai e si incredibil de naiva, incat sa il voteze. In fapt, acest nou tip de buletin de vot s-ar adresa analfabetilor, destui de multi in randuile abonatilor la ajutoarele sociale. Nestiind sa citeasca, este de la sine inteles ca nu ar pune stampila pe numele ilustrului candidat. Lucrurile se schimba cand superbul chip apare pe buletin.

Important e sa nu fie lipit vreun asemenea buletin in Maternitate, pentru ca nu se va putea stabili cine a generat avorturi spontane pe banda rulanta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *