Despre femeia indragostita


Tocmai am citit un articol cu titlul asta. Mi s-a parut aiurea, ca sa nu zic cretin. Dar, na!, daca vrei sa o arzi sentimentalo-flower power , atunci se schimba situatia.

Propozitii simple. Despre una care e fericita ca e cu doi in acelasi timp. Prietenele sunt ceva mai sterse, dar asta radiaza, chiar daca va suferi mai tarziu.

Emotii. Senzatie de ameteala si ma intreb de ce unii au impresia ca daca scrii doua randuri despre una care are doi tipi in acelasi timp intelegi femeia. Sau iti arunci pe net frustrarile de femeie care nu poate sa il fidelizeze nici pe agentul Provident, desi ar trebui sa fie invers.

Degeaba te aranjezi daca ai 90 de kile in viu si urli ca nu ai masculi langa tine. Stai linistita, esti la adapost si de violatori. Priveste partea buna a paharului.

Sau daca ai 1,30 m si cam tot atatea kile, femeia snur, fara t…, fara c…. si care, atunci cand intra intr-o camera, e automat cercetata din priviri sa vada audienta daca nu cumva ne-au invadat somalezii. Deci nu esti privita cu admiratie, ci cu acea curiozitate cu care erau priviti negrii cand erau distractia albilor.

Deci chestia cu dragostea e una strict personala. E o stare de spirit. Eu nu am nevoie de un barbat, doi, trei etc sa fiu fericita.

 

Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: