Evenimentul Zilei moare de grija lui Vladimir Putin.

De cand a izbucnit scandalul Panama Papers, jurnalistii deontologi si anti Putin de la Evenimentul Zilei nu mai au liniste. Se zvarcolesc in chinuri, incercand sa arate cat de corupt este presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin.

Cand nu au dovezi, inventeaza, trag de o idee ca de o guma pana – cred ei – au ajuns sa spuna q.e.d. Va amintiti, desigur, „documentatul” articol despre moartea lui Litvinenko, despre acare am scris aici.

Astazi, Evz vine si ne spune ca liderul de la Kremlin a reactionat, dupa ce numele sau a aparut in acest scandal. Probabil, pentru marii jurnalisti de la Evz, ziarulo care ne-a informat ca o gaina a nascut pui vii, reactia lui Putin este un act de neobrazare. Ii informez ca mai exista si oameni puternici pe lumea asta, care nu isi pleaca fruntea in fata americanilor, iar un asemenea om este Vladimir Putin.vp

Autorul materialului, Daniel Teodorescu, cel care, in trecut, a mai facut dovada maiestriei sale jurnalistice, scriind articole care seamana cu definitia minijupului, adica incep tarziu si se termina devreme, scrie acest articol preluand declaratia din presa straina si incheindu-l cu ea. Inainte, insa, insereaza ideea ca Putin reactioneaza ca sa mute atentia publicului pe „dusmanii occidentali”.

Sfatul meu pentru acest autor este sa renunte sa mai faca propaganda in stilul Scanteia, varianta inversa. Iar Vladimir Putin este mult prea mare pentru un jurnalist atat de mic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *