Esti doctor in stiinte? Esti prost!


Astazi, pentru ca fiindca etc am deschis  o pagina de mare solicitare intelectuala, si anume DC News. Asta ma intreb si eu acum, de ce niuz, ca doar subiectele abordate sunt de toata jena.

Trecem peste fitosenii cu iz de ce-or fi avand si ajungem la un material ilustrat cu poza unei blonde. Aflu ca fatuca este una Andreea-se putea altfel?-Sava, jurnalista la Antena 3 care, la 32 de ani, a facut o descoperire memorabila.

Nu, nu a prins in trusa de farduri particula Lui Dumnezeu, nici nu a identifiat ADN-ul din Giulgiul din Torino si nici macar nu a recitat Luceafarul cap-coada. Nu…Stupidity-of-idiots-quotes

Stiu ca suflarea omeneasca sta acum cu inima in gat asteptand sa vada ce minuni a facut jurnalista de la A3. Ei bine, ca o antenista ce se respecta, ea a facut spagatul. Puteti citi si de o mie de ori, acolo scris clar ca a facut SPAGATUL.

Si-a facut chiar si un blog destinat femeilor ocupate, unde le invata pe acestea sa faca spagatul. Eu vreau sa le invat sa faca barcute de hartie. Ma promovati si pe mine, DC News?

„Eu sunt exemplul viu ca se poate. Am facut prima data in viata mea spagatul la 32 de ani. Cand eram mica, imi iesea sfoara dar nu spagatul, desi este mai usor de facut. Cu antrenament si vointa, poti face ORICE! Sunt convinsa de asta. – See more at: http://www.dcnews.ro/premiera-pentru-andreea-sava-sunt-exemplul-viu-ca-se-poate_503828.html#sthash.NjOA1hvi.dpuf
 https://www.youtube.com/watch?v=PNwYsR5GB5s

Despre nimic. Despre viaţă. Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: