Laura Chiriac, o indragostita neinteleasa

Rai mai sunt oamenii. Astazi, am vazut in presa cum candidata ALDE pentru Primaria Sector 1 a fost prinsa in timp ce se saruta cu Sergiu Diacomatu, unul din oamenii lui Cocos. Ea fiind casatorita.

Oameni buni, probabil ca, satula de lupta pentru putere, de inimile reci care o inconjoara si, de ce nu, incurajata de inima zburdalnica a sefului sau de partid, fosta jurnalista a decis sa puna capat acestui zbucium si sa se arunce, cu maxim de pasiune, in bratele amantului sau.lc

Ce conteaza ca sotul incornorat e boss la Felix? Si ca Sergiu Diacomatu a fost subiect de investigatii la antenisti? Probabil ca nevasta, dupa o noapte de pasiune, ii turna amantului totul, cu privirea umeda si cu vocea tremurand.

Iar Diacomatu, cu privirea lui de golanas, o mangaia usor pe par, in timp ce se prefacea ca ii intelege zbuciumul sufletesc.sd

Iar ieri, a fost surprinsa in timp ce ii spunea ceva gura la gura, sigur pentru a nu putea fi interceptata.

Sufletul unei femei este greu de inteles. Cu atat mai mult cu cat, simtindu-se neimplinita, a cautat sa se elibereze in aceasta relatie care ii aducea un strop de adrenalina in viata.

Mie asta imi suna a tradare pentru antenisti. Si o palma cum nu se asteptau in viata lor.

2 thoughts on “Laura Chiriac, o indragostita neinteleasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *