Catalin Botezatu e istorie. Cezar Preda, noul trend setter

Veste proasta pentru Bote: show-urile lui de fashion incep sa devina istorie, ca urmare a aparitiei unui nou suflu pe piata fitoseniilor din Romania. Castigatorul este nimeni altul decat deputatul PNL, purtator de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda care a inventat „poza cu oua”. Cat mai mari si mai colorate, accesorizate cu o pereche de ochelari de soare, o combinatie intre Vadim si Mirabela Dauer in perioada in care se dansa pe „Te-astept sa vii”, adica aia cu fotoliul din odaie.

Cartea uitata pe noptiera nu a lipsit din peisaj, Cezar Preda fiind atent si la acest detaliu, care ii da intregii sale fapturi un aer intelectual. Desi se afla la o varsta la care modelele de top si-au incheiat cariera si s-au dedicat actiunilor de binefacere, luptand pentru cainii vagabonzi si gainile care nasc pui vii, Cezar Preda ii da o palma, peste timp, lui Calin Popescu Tariceanu si se lanseaza in moda. Fara sa stie, lanseaza, chiar de Paste, moda pozelor langa oua, cu el in rol principal, secundar si tertiar, adica un fel de Sergiu Nicolaescu al modelingului contemporan.

Camasa descheiata la gat, care da un aer tineresc si ceasul de la mana, abia zarit, confera tinutei un plus de minus cu minus. Cine a fost la orele de mate intr-a sasea stie ca minus cu minus da plus.

Mai jos aveti imaginea reprezentativa.

preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *