Manifest pentru valoare.


Dom’le, in ce tara traim, cum mai putem sa iesim pe strada, sa mergem cu colindul, cu oul incondeiat? Cum?!

Inteleg, un academician, un doctor in stiinta, un de-asta, neica-nimeni, care nu prezinta interes pentru societate sa zaca in mizerie, dar un om de valoare, asa cum este Gabriel Oprea, nu! Categoric, nu! Si o spun cu toata convingerea, mai ales ca nimeni de cand s-a format poporul roman si limba romana, acum aj de ani nu a luptat pentru tara asta cum a facut-o Gabi Oprea.

Ii ziceti Senior lui Coposu? Pai bine, dom’le, Coposu avea pivirea de vultur si inteligenta lui Gabriel Oprea? Nici maresalul Antonescu nu avea o privire de otel ca Oprea, o privire care paraca iti sfredeleste sufletul asemenei bormasinii ce gaureste peretii blocului sambata dimineata la ora 7.oprea

S-a pus sechestru pe o parte a averii lui Oprea. Imperialisti ticalosi! Pai averea aia nu era a lui Oprea, nici a urmasilor urmasilor lui, ci a tarii! Da, a patriei, facuta in slujba interesului national, pe care Gabriel Oprea il invoca emotionat, strangand ochii si vazand doar imaginea Romaniei, in cele trei ipostaze temporale: trecut, prezent si viitor. Si va asigur ca sufletul sau, daruit patriei si fiilor sai, vibra la ascultarea imnului national. Iar acea avere era a fiilor patriei, doar ca o pastra Oprea pentru zile negre, pentru vreo criza economica, un razboi sau vreo petrecere cu porci si vitei la protap in Piata Obor.

Trebuie neaparat sa donam jumatate de salariu pentru Gabi Oprea. Un om ca el nu trebuie lasat in mizerie si tristete. El a luptat pentru interesul national. A venit randul nostru. Sa punem osul la treaba si sa aratam omenirii ca romanii stiu sa isi pretuiasca valorile.

Impreuna pentru Gabi Oprea!

P.S. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Politichia de margaritar Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: