Manifest pentru valoare.

Dom’le, in ce tara traim, cum mai putem sa iesim pe strada, sa mergem cu colindul, cu oul incondeiat? Cum?!

Inteleg, un academician, un doctor in stiinta, un de-asta, neica-nimeni, care nu prezinta interes pentru societate sa zaca in mizerie, dar un om de valoare, asa cum este Gabriel Oprea, nu! Categoric, nu! Si o spun cu toata convingerea, mai ales ca nimeni de cand s-a format poporul roman si limba romana, acum aj de ani nu a luptat pentru tara asta cum a facut-o Gabi Oprea.

Ii ziceti Senior lui Coposu? Pai bine, dom’le, Coposu avea pivirea de vultur si inteligenta lui Gabriel Oprea? Nici maresalul Antonescu nu avea o privire de otel ca Oprea, o privire care paraca iti sfredeleste sufletul asemenei bormasinii ce gaureste peretii blocului sambata dimineata la ora 7.oprea

S-a pus sechestru pe o parte a averii lui Oprea. Imperialisti ticalosi! Pai averea aia nu era a lui Oprea, nici a urmasilor urmasilor lui, ci a tarii! Da, a patriei, facuta in slujba interesului national, pe care Gabriel Oprea il invoca emotionat, strangand ochii si vazand doar imaginea Romaniei, in cele trei ipostaze temporale: trecut, prezent si viitor. Si va asigur ca sufletul sau, daruit patriei si fiilor sai, vibra la ascultarea imnului national. Iar acea avere era a fiilor patriei, doar ca o pastra Oprea pentru zile negre, pentru vreo criza economica, un razboi sau vreo petrecere cu porci si vitei la protap in Piata Obor.

Trebuie neaparat sa donam jumatate de salariu pentru Gabi Oprea. Un om ca el nu trebuie lasat in mizerie si tristete. El a luptat pentru interesul national. A venit randul nostru. Sa punem osul la treaba si sa aratam omenirii ca romanii stiu sa isi pretuiasca valorile.

Impreuna pentru Gabi Oprea!

P.S. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *