„Te las corijent, domnule profesor!”

„Te las corijent, domnule profesor! Pune mana si revezi materia din urma. Vino la mine si impresioneaza-ma, emotioneaza-ma, stoarce-mi o lacrima. Vorbeste-mi de saraca fetita cu chibrituri pe care vrei s-o ajuti.Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana!” Gheorghe Dinica, „Filantropica”

Iata care este adevarata miza a campaniei lui Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti. Internetul s-a umplut de mesajul „Fii si tu donator pentru Nicusor”.

Personal, nu imi place sa donez unor asemenea oameni. Ajut oamenii sarmani, ajut oamenii aflati in situatii disperate, dar niciodata nu as dona pentru Nicusor Dan. Pentru ca totul, dincolo de circul ieftin pe care il inspira, nu este decat cerere de pomana.

Nu inteleg de ce ar trebui sa donez. Sa ma scape Nicusor Dan de politicieni? Aiurea.Sa isi plateasca sfatuitoarea, pe Ioana Lupea?

Oameni buni, cat o sa ne mai lasam luati de prosti si cat vom mai tolera aceasta batjocura?

Iar sumele cerute nu sunt deloc mici, ci de ordinul zecilor de mii de lei, chipurile ca mesajul lui sa ajunga la cat mai multa lume, sa se promoveze in mediul online, audio, video si print.doneaza

Eu stiu un lucru: nu ai bani sa faci o treaba, fii demn si las-o balta. E mai cinstit asa si mai demn.

Dar cersitul este lipsa de demnitate. Si atunci, cum putem spera la un viitor mai bun de la unul care nu da dovada de asa ceva?

Cum adica sa isi faca el campanie pe banii mei, ai tai, ai nostri? Am vreo datorie la el? Nu. Asa ca, mai usor cu pianul pe scari!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *