Traseistul Constantin Popa spera „sa mulga” Buzaul.

Dupa ce a fost ales senator de Buzau pe listele partidului lui Dan Diaconescu, geamgiul Constantin Popa a sarit in barca lui Gabriel Oprea, caruia i-a devenit fin.

Acum, cand nasul are mari probleme cu legea, Popa se reorienteaza si vrea sa plece si de la UNPR, pentru ca e mai mult decat evident pentru toata lumea ca, daca mai ramane mult in partidul progresistilor, viitorul nu va suna bine.

Asa ca omul a anuntat deja ba ca pleaca definitiv din politica-fapt care nu s-a intamplat, dovada ca Dumnezeu vrea ca noi, buzoienii, sa ne ducem crucea in continuare-ba ca merge la alt partid. A si zis ca a fost deja curtat de liberalii buzoieni, dar el nu a vrut.

Constient ca un alt mandat de senator nu mai pupa, Popa si-a depus candidatura la Primaria Buzau. A facut asta, zice el, impins de la spate de familie.

Asta imi aminteste de domnul Grandet care spunea mereu: „Nu pot incheia nimic fara sa ma sfatuiesc cu nevasta”. „Sotia, pe care o redusese la o desavarsita robie, era paravanul cel mai potrivit” – „Eugenie Grandet”, Balzac.

El se lauda ca stie care sunt problemele buzoienilor si ca le poate rezolva.

Totusi, omul nu are un site. Adica a avut, dar nu l-a mai platit, asa ca este suspendat. Asta spune multe despre un individ. In limbaj popular, s-ar traduce prin „face din rahat bici”.cp

Mie imi e foarte clar un lucru: UNPR are probleme grave, iar omul este disperat sa isi salveze pielea si banii. In rest, sa auzim de bine!

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *