Incultura crasa marca Evz

Sarbatorirea Zilei de 9 Mai in Rusia nu este un eveniment care trebuie sa socheze pe cineva. Rusii serbeaza, in fiecare an, in data de 9 mai, Ziua Victoriei, care comemoreaza infrangerea Germaniei Naziste in cea de-a doua confruntare mondiala. Adica in WW2, ca sa priceapa si evezistii.

In data de 8 mai 1945, armata germana semneaza termenii capitularii, iar pacea intra in vigoare oficial o zi mai tarziu. Pacea nu a venit, insa, fara pierderi uriase de vieti omenesti de ambele parti. Traducere pentru autorul articolului din Evz: au murit si nemti, si sovietici.

Este inadmisibil ca un ziar national sa lase sa scrijeleasca in paginile lui tot felul de inculti, care se mira ca vitelul la poarta noua de tot ce vad. O ASEMENEA ATITUDINE, DEMNA DE FILMELE CU PROSTI, DESCALIFICA INCA O DATA EVENIMENTUL ZILEI.

Dupa ce autorul se mira de amploarea evenimentului, adauga ca la parada va participa si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Sincer, am citit de cateva ori informatia, pentru ca nu mi-a venit sa cred ca gradul de incultura tinde spre plus infinit.vp

Este inacceptabil sa nu stii lucruri elementare. O minima cultura generala nu face din tine, scribalau la Evz, un om al rusilor, dar macar nu te califica oamenii din Ambasada Federatiei Ruse drept caraghios sau chiar clovn.

Iar Putin nu isi incordeaza muschii, mai Agamita, care nu stii sa respecti un presedinte! Intotdeauna parada militara de 9 mai a fost una de anvergura.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *