Evz are sefi de sectie? Daca da, cel de la Panorama ar trebui sa demisioneze urgent!


Nu este pentru prima data cand aduc in discutie incompetenta unora care scrijelesc paginile ziarului Evenimentul Zilei. Iata ca ma vad obligata sa prezint un nou articol, aparut in sectiunea Panorama, sub semnatura unui jurnalist al carui nume nu merita sa fie mentionat pe blogul meu pentru ca nu ma plateste nimeni sa ii fac reclama.

Sub titlul jenant de fituica de bloc, „Momentul rusinos pentru Putin care a fost filmat.Americanii o sa-si frece mainile de bucurie cand o sa vada imaginile astea„, autorul penibilului material ne spune ca manerul de la usa masinii de teren a cazut in timp ce presedintele rus se uita atent.vp

LIMBAJUL FOLOSIT DE JURNALISTUL ROMAN, CARE UTILIZEAZA APELATIVUL DE „FIOROSUL LIDER LA LA KREMLIN” este unul ce descalifica grav publicatia si pe cei care scriu acolo, indiferent ca vorbim despre simpli scribi sau analisti  cu expertiza, cum este cazul fostului consilier prezidential Iulian Chifu.

Nu pot, insa, sa nu imi pun anumite intrebari. Iar una dintre acestea se refera la oamenii care ar trebui sa super vizeze aparitia articolelor in ziar. Dar, cine stie, poate ca, intre timp, sectia Panorama a ramas fara sef si acum fiecare posteaza acolo ce il taie capul, fara discernamant.

Eu inteleg ca reclama este sufletul comertului, inteleg, la fel de bine, ca un material prost poate fi salvat de un titlu bun, dar in situatia de fata nu se probeaza aceste teorii. Pentru ca tot materialul este o cacialma..

Jean de la Bruyere spunea ca „exista oameni care vorbesc cu o clipa inaite de a fi gandit”. Dupa cum observati, unii scriu cu mii de ani lumina inainte de a gandi…

 

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: