Evz are sefi de sectie? Daca da, cel de la Panorama ar trebui sa demisioneze urgent!

Nu este pentru prima data cand aduc in discutie incompetenta unora care scrijelesc paginile ziarului Evenimentul Zilei. Iata ca ma vad obligata sa prezint un nou articol, aparut in sectiunea Panorama, sub semnatura unui jurnalist al carui nume nu merita sa fie mentionat pe blogul meu pentru ca nu ma plateste nimeni sa ii fac reclama.

Sub titlul jenant de fituica de bloc, „Momentul rusinos pentru Putin care a fost filmat.Americanii o sa-si frece mainile de bucurie cand o sa vada imaginile astea„, autorul penibilului material ne spune ca manerul de la usa masinii de teren a cazut in timp ce presedintele rus se uita atent.vp

LIMBAJUL FOLOSIT DE JURNALISTUL ROMAN, CARE UTILIZEAZA APELATIVUL DE „FIOROSUL LIDER LA LA KREMLIN” este unul ce descalifica grav publicatia si pe cei care scriu acolo, indiferent ca vorbim despre simpli scribi sau analisti  cu expertiza, cum este cazul fostului consilier prezidential Iulian Chifu.

Nu pot, insa, sa nu imi pun anumite intrebari. Iar una dintre acestea se refera la oamenii care ar trebui sa super vizeze aparitia articolelor in ziar. Dar, cine stie, poate ca, intre timp, sectia Panorama a ramas fara sef si acum fiecare posteaza acolo ce il taie capul, fara discernamant.

Eu inteleg ca reclama este sufletul comertului, inteleg, la fel de bine, ca un material prost poate fi salvat de un titlu bun, dar in situatia de fata nu se probeaza aceste teorii. Pentru ca tot materialul este o cacialma..

Jean de la Bruyere spunea ca „exista oameni care vorbesc cu o clipa inaite de a fi gandit”. Dupa cum observati, unii scriu cu mii de ani lumina inainte de a gandi…

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *