Mesaj divin! Ce a aparut deasupra cladirii Romexpo! Semn al Apocalipsei?


Socant! In urma cu putin timp, oamenii au observat un fenomen pe care nu si-l pot explica.

Bucurestenii care au fost in zona Romexpo au vazut un fenomen ingrijorator pe cer! Evenimentul s-a produs la Intrarea B, Pavilionul G4, adica acolo unde isi are redactia Evenimentul Zilei.

La fata locului a venit si un preot paroh care a sunat imediat la Patriarhie, insa Preafericitul nu era disponibil.

Oamenii povestesc speriati: „A venit un nor mare, dom’le, credeam ca incepe o furtuna, batea vantu’, pornise si alarma la un Matiz, era o atmosfera apasatoare. Apoi norul a luat forma unei carti. M-am inchinat, am crezut ca e vorba de Biblie, ca ne trimite Dumnezeu un mesaj”, povesteste Dumitru Posirca, martor ocular.

Floarea Patrunjel adauga, pupand de zor o iconita care are pe verso chipul lui Robert Negoita: „Si la un moment dat noru’ a fost taiat de raze, cum i se taie maioneza lu vecina Gica, de la parter”.

Anton Canton, un alt cetatean care a vrut sa discute cu reporterii aflati la fata locului, s-a blocat total cand camerele s-au pus pe el si nu a mai spus nimic.dex

Ion Apostrof, profesor de limba romana, pensionar, lamureste partial misterul: „Razele soarelui au coborat prin nor ca intr-un basm ispirescian. Erau, parca, in simbioza. Mi-am si notat acest lucru, in vocabularul cu expresii frumoase. Dupa un joc al luminilor si umbrelor, in care intunericul se lupta cu lumina, viata cu moartea, ca intr-o alegorie, pe cer a aparut cuvantul DEX, adica Dictionar Explicativ al Limbii Romane”.

Panait Crucifix, preotul paroh, nu a raspuns intrebarilor reporterilor, intrucat se afla in rugaciune.

P.S. Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Despre nimic. Despre viaţă. Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: