Cand teroristii planuiesc atacuri in romaneste…

Pe principiul „multi si liberi”, azi, Realitatea TV, cea mai credibila dintre televiziunile existente dupa Antena 3, ne aduce un material incendiar, bun sa creeze spaime sceleratilor si femeilor slabe de creier si de inger. Este vorba despre o clarvazatoare de la noi din tara-ca doar nu despre un om de stiinta, ca doar aia se orienteaza rapid si pleaca spre zari senine.

Asta spune ca a prevazut evenimentele din Franta si ca va avea loc in curand si o nenorocire la Cluj. Clarvazatoarea are si un blog, unde zice ca scrie ce se va intampla, asta asa, sa aflam in timp real de nenorocirile care se vor petrece la un singur click distanta.

Pe 26 martie, sustine palia-pardon, clarvazatoarea, dimineata-adica fix in acel moment al zilei cand omul normal merge la pipi si isi bea cafeaua, ea auzea voci: „am auzit un glas in care sigur va fi vorba despre Romania”. Mai bine auzea cum sta treaba cu topica in limba romana, dar se pare ca ingerul gramaticii era in stand by in acel moment sau se ocupa de un alt client.

Si, cum statea ea cu urechile palnie, si-a dat seama ca glasul era de fapt, un dialog. Doua voci masculine discutau. Una intreaba: „ce cauti tu in acest oras? unde e?” Ca o paranteza, asta imi aminteste de bancul cu betivul care intreba unde se afla. I se raspunde: „Pe strada Unirii”. „Lasa detaliile, zice betivul, zi in ce oras”.

Vocea doi a raspuns sarcastic> „In Romanica”. Conclzia femeii e cat se poate de transanta> probabil erau doi teroristi. Eu zic ca erau doi care isi faceau planuri de vacanta in fata blocului, dar cum terorismul e mai pe val decat silicoanele Loredanei Chivu, ea s-a orientat rapid.2016-07-18

Mai mult, cat de clarvazatoare e ea, nu stie ca a din a nu se pune la finalul unui cuvant. Dar, asta e, probabil ca si clarviziunea asta e pe segmente, nu poate fi exhaustiva…

Problema majora este ca jurnalismul este orrt si ingropat, iar prin redactii umbla liberi tot felul de cretini care au impresia ca, promovand toate nebunele, vor reusi sa faca stiri. Penibil.

Eu presimt ca azi va fi cald. Sa nu ziceti ca nu v-am anuntat. Da?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *