„Adevarul”, o fituica manipulatoare

Jurnalistii romani par a avea un singur scop in viata; denigrarea liderului de la Kremlin. Indiferent de situatie, romanii nostri incearca, din rasputeri, sa arunce cu noroi in directia lui Vladimir Putin.

Cea mai noua manipulare in acest sens este adusa de cotidianul Adevarul, care, preluand niste informatii furnizate de de stirileprotv, sustine ca jurnalistii de la Rossia 1 ataca imaginea Romaniei ca stat membru NATO si UE, prin laudarea tarii noastre din perioada comunista.

Imaginile susprinse ne arata o Romanie aflata in pragul colapsului, o tara aflata in plina saracie, acoperita de munti de gunoaie. Ma intreb unde este manipularea, din moment ce aceste lucruri pot fi usor observate cu ochiul liber in jur, iar o mare parte a populatiei il regreta pe Ceausescu. Deci, unde e manipularea? De ce ne ascundem dupa deget si ne mintim?nc

Eu vad doar disperarea pro americana, care isi vede balonul de sapun tot mai fragil, care pierde zilnic teren pe plan international in fata super puterii care a devenit Federatia Rusa, sub conducerea lui Vladimir Putin, un lider puternic si dedicat poporului sau, care nu se lasa ingenunchiat.

Asaltul mediatic al presei de la noi impotriva lui Vladimir Putin este inca o dovada in acest sens.Vedem zilnic materiale in care Vladimir Putin este prezentat ca un personaj agresiv, insetat de sange si putere, care nu are alt scop in aceasta viata decat pornirea unui razboi.

Eu va propun sa faceti un exercitiu foate simplu si sa deschideti paginile online ale ziarelor romanesti timp de o saptamana si veti observa acest fenomen.

Update: Evz confirma spusele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *