PMP, chiar iti tragi singur gloante in picior?

Judet sarac si cu ambitii mari, Buzaul este acum scena fuziunii la nivel local a defunctului UNPR cu PMP. Pana aici, nimic deosebit, avand in vedere ca aliantele politice de la noi sunt ca ploile de vara.

Interesant este faptul ca in centrul povestii locale se afla senatorul fost PP-DD, actualmente UNPR, Constantin Popa, finul lui Gabriel Oprea. Traseul politic al acestui personaj este, daca nu fabulos, cel putin interesant si, la o prima vedere, s-ar parea ca omul are instinct politic si stie cand si unde sa apese pedala pentru a-si asigura si pe viitor un loc mai mult decat caldut.

Privind lucrurile in profunzime, observam un amanunt deloc bagat in seama pana acum. Si anume, ca, din partidele din care a facut sau face parte Popa s-a ales praful.

Din partidul care l-a propulsat, omul a plecat cu scandal, dupa ce a fost exclus, fiind acuzat ca a sarit sa isi bata sefii de la Bucuresti. Iata cum prezenta cotidianul local Opinia situatia, in data de 02.07.2013: „Organizatia judeteana a Partidului Poporului – Dan Diaconescu a ramas fara parlamentari, dupa ce Biroul National de Coordonare al PP-DD a decis, luni seara, excluderea din partid a senatorului Constantin Popa. (…) Din momentul alegerii sale si pana la incheierea sesiunii parlamentare, Constantin Popa a fost si vicelider al grupului Partidului Poporului-Dan Diaconescu din Senat.

Inca din luna februarie se zvonea ca Popa si-ar negocia plecarea catre Partidul Conservator, miscare care includea si preluarea sefiei organizatiei PC.

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, conslierul judetean Eduard Dumitrascu, ne-a detaliat motivele care au condus la decizia de luni seara a Biroului de Coordonare a PP-DD. << Domnul senator Popa a fost exclus, cu unanimitate de voturi, pentru abateri repetate de la conduita si de la Statutul partidului. A purtat negocieri repetate cu toate partidele din arcul guvernamental pentru a se inscrie acolo. I-am tolerat toate acestea, in speranta ca se va intoarce precum oaia ratacita. In ceea ce priveste conduita, luni, in biroul liderului de grup parlamentar din Camera Deputatilor, domnul Daniel Fenechiu, in prezernta doamnei presedinte Simona Mann, a sarit la bataie si a injurat ca la usa cortului>>”

Va continua.

One thought on “PMP, chiar iti tragi singur gloante in picior?

  1. 1. Dumitrașcu este un penal scârbos. 2. Senatorul Popa nu va merge în PMP. Rămâne, deocamdată, independent. 3. Faptul că toți aceia pe la care a trecut au ajuns la pârnaie mă face să regret că nu se duce și la Băsescu pentru că are mână bună.4. Orice s-ar spune, C.Ppoa este cel mai activ parlamentar buzoian. Proiectele de legi, interpelările și toate acțiunile în care s-a implicat pot fi văzute pe site-ul Senatului. 5. Președintele PMP Buzău este deputatul Adrian Mocanu, o lumină! C.Popa i-a predat deja toate documentele și sediul fostului UNPR.6. mÂINE, JOI, 28 iulie, va avea loc reunIunea noului PMP Mocanu, la prestigioasa sală de ședințe politice Taverna Buzoiană. Face cinste A. Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *