Cozile de topor din presa romaneasca vor plati pentru calomnii?


Autor: Georgiana Arsene

Directivele de atacare a presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, primite de jurnalistii romani, sunt urmate cu sfintenie. Vedem zilnic cum presa de la noi il ataca pe Vladimir Putin, in cele mai josnice moduri cu putinta, indiferent daca presedintele rus are vreo vina sau nu. De cele mai multe ori, vina care i se imputa nu are nici o legatura cu realitatea si se bazeaza pe mentalitatea damboviteana, potrivit careia daca nu poti face ceva, mai bine sa demolezi prin atacuri suburbane tot ce construiesc altii.putin president

De data aceasta ma voi opri asupra unui articol publicat de prosport.ro, un ziar-portal care induce ideea ca victoria unui pugilist rus se datoreaza miscarilor „subterane” ale presedintelu rus. Titlul se vrea a fi unul bataios, desi neasumat de vreun jurnalist de la ei. „Putin,” – intreaba cei de la Pro Sport,de parca Vladimir Putin ar fi vreun neica-nimeni adunat de pe drumuri-„cat ai platit pentru asta?”

Amintesc ca nu este pentru prima data cand presa noastra crede ca „da de pamant” cu liderul de la Kremlin. Evz l-a numit in repetate randuri „derbedeul planetei„.

Articolul nu are, insa, nici o baza reala care sa sustina titlul. El prezinta declaratia luptatorului irlandez care si-a vazut visul naruit. Iar clipul video nu mai poate fi vizionat. Multumim, Pro Sport, pentru incercarile jalnice si jenante de propaganda SUA, dar sa nu uitam ca si pentru asta iti trebuie inteligenta, iar romanii nu sunt majoritar idioti, asa cum credeti voi!

Si totusi… cine raspunde pentru aceste atacuri? Si cand?

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: