Liviu Dragnea, cinstea si… „Adevarul”


Esti cinstit, esti prost. Mori sarac si nebun. Iata care este ideea principala pe care ziarul Adevarul o induce astazi, intr-un articol despre marele Bolintineanu. Autoarea, probabil dornica sa isi ia revansa pentru vreo nota proasta obtinuta la Limba romana, cand a avut lectia despre Bolintineanu, ii da un sut in fund poetului, prezentandu-l ca pe un inadaptat, un om care, desi s-a invartit printre oamenii influenti ai vremii, nu a stiut sa isi asigure si el o vila, ceva femei si bani. Asa ii trebuie, a murit nebun si sarac.citat

Ce sa intelegem de aici? Nimic, e suficient sa vedem titlurile din acest cotidian si sa ne dam seama ca sunt ridicati la rang de valoare doar manelistii, Borcea, Gigi, Liviu Dragnea si Tariceanu, adica niste inculti, traseisti si neica-nimeni, penali, care s-au facut remarcati prin tupeu si afaceri dubioase.

Ii sugerez autoarei-Elisabeth Bouleanu- doar sa isi creasca pruncii in spiritul furtisagului si „invartelilor”, sa faca cinste speciei de Dinu Paturica pe care, in subsidiar, autoarea o ia ca reper. Mai ales ca, in arhiva ziarului, autoarea are destul de multe articole despre si cu Liviu Dragnea.

Comentariile sunt de prisos…

Despre nimic. Despre viaţă.

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

  1. Postarea aceasta pare construita special pentru a disimula – prin incapsularea intr-o poveste (reala) a zilelor noastre – o aversiune fata de Liviu Dragnea.
    Foarte bine. Dar de ce era nevoie de „incapsulare”?! De ce nu-l infierati, pe fata si cu manie proletara, in mod direct?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: