Liviu Dragnea, cinstea si… „Adevarul”

Esti cinstit, esti prost. Mori sarac si nebun. Iata care este ideea principala pe care ziarul Adevarul o induce astazi, intr-un articol despre marele Bolintineanu. Autoarea, probabil dornica sa isi ia revansa pentru vreo nota proasta obtinuta la Limba romana, cand a avut lectia despre Bolintineanu, ii da un sut in fund poetului, prezentandu-l ca pe un inadaptat, un om care, desi s-a invartit printre oamenii influenti ai vremii, nu a stiut sa isi asigure si el o vila, ceva femei si bani. Asa ii trebuie, a murit nebun si sarac.citat

Ce sa intelegem de aici? Nimic, e suficient sa vedem titlurile din acest cotidian si sa ne dam seama ca sunt ridicati la rang de valoare doar manelistii, Borcea, Gigi, Liviu Dragnea si Tariceanu, adica niste inculti, traseisti si neica-nimeni, penali, care s-au facut remarcati prin tupeu si afaceri dubioase.

Ii sugerez autoarei-Elisabeth Bouleanu- doar sa isi creasca pruncii in spiritul furtisagului si „invartelilor”, sa faca cinste speciei de Dinu Paturica pe care, in subsidiar, autoarea o ia ca reper. Mai ales ca, in arhiva ziarului, autoarea are destul de multe articole despre si cu Liviu Dragnea.

Comentariile sunt de prisos…

One thought on “Liviu Dragnea, cinstea si… „Adevarul”

  1. Postarea aceasta pare construita special pentru a disimula – prin incapsularea intr-o poveste (reala) a zilelor noastre – o aversiune fata de Liviu Dragnea.
    Foarte bine. Dar de ce era nevoie de „incapsulare”?! De ce nu-l infierati, pe fata si cu manie proletara, in mod direct?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *