Lovitura pentru Hillary Clinton! La asa ceva nu se astepta nimeni!

de Georgiana Arsene

Un personaj influent, apropiat al familiei Clinton, se afla in centrul unui imens scandal! Cu siguranta, asta ii va darama campania electorala lui Hillary Clinton!

Huma Abedin este cel mai influent personaj din familia Clinton, sustine Ziarul Financiar. Aceasta a fost sef in Departamentul de Stat si consiliera personala a lui Hillary Clinton in timpul alegerilor prezidentiale din 2008 pana in 2012. Dupa aceea, Abedin „s-a invartit” de o functie publica, ce ii conferea influenta, ea fiind numita „specialist guvernamental” la stat. Iscusita, ea a lucrat si pentru Fundatia Clinton, dar si pentru o firma de consultanta din  SUA. 1

Acum, Fundatia Clinton ridica problema existentei unui conflict de interese.

P.S. Acest articol este un simplu exercitiu, prin care eu arat modul in care un subiect de presa poate fi lesne adus in derizoriu. Acesta este de modul de abordare a subiectelor de politica externa in Romania, atunci cand personajul discutat nu este pe placul comentatorilor. Evident, este cazul liderului rus, Vladimir Putin.

A nu se intelege ca am vreo antipatie sau simpatie pentru Hillary Clinton. Stirea mi-a servit doar ca baza pentru demersul meu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *