„Scanteia Occidentului”, un organ de propaganda. A umorului negru.


Propaganda SUA in presa romaneasca este jignitor de penibila. Si aceasta pentru ca, in incercarea lor disperata de a-l ataca pe presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, evezistii trec peste orice.

Dar sa nu va mai tin in suspans, stiu ca asteptati cu sufletul la gura informatiile vitale scaderii IQ-ului, asa ca va spun ca „Scanteia Occidentului” sustine ca Putin isi chinuie populatia. Cum? Va veti intreba, avand deja Aspenterul in mana si tensiometrul pornit. Pai, „rusii infrunta inundatii in orase, sunt nevoiti sa deszapezeasca acoperisuri pe care au cazut cantitati impresionante de zapada si sa infrunte ursi chiar in mediul urban”.

Nu stiu de ce, dar situatia este identica in Romania. Cu o mica exceptie si anume ca, la noi, cetatenii asteapta armata pentru deszapezire.

Autorul articolului demonstreaza nu doar ca nu il agreeza pe Vladimir Putin – ca doar, in mintea jurnalistului roman, liderul de la Kremlin e vinovat ca ploua, ca ninge sau ca ursii vin in orase-dar nu se impaca deloc nici cu limba romana. Mai jos aveti dovada. P.S. Regiunea condusa de Vladimir Putin?!!??Fără titlu

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: