„Scanteia Occidentului”, un organ de propaganda. A umorului negru.

Propaganda SUA in presa romaneasca este jignitor de penibila. Si aceasta pentru ca, in incercarea lor disperata de a-l ataca pe presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, evezistii trec peste orice.

Dar sa nu va mai tin in suspans, stiu ca asteptati cu sufletul la gura informatiile vitale scaderii IQ-ului, asa ca va spun ca „Scanteia Occidentului” sustine ca Putin isi chinuie populatia. Cum? Va veti intreba, avand deja Aspenterul in mana si tensiometrul pornit. Pai, „rusii infrunta inundatii in orase, sunt nevoiti sa deszapezeasca acoperisuri pe care au cazut cantitati impresionante de zapada si sa infrunte ursi chiar in mediul urban”.

Nu stiu de ce, dar situatia este identica in Romania. Cu o mica exceptie si anume ca, la noi, cetatenii asteapta armata pentru deszapezire.

Autorul articolului demonstreaza nu doar ca nu il agreeza pe Vladimir Putin – ca doar, in mintea jurnalistului roman, liderul de la Kremlin e vinovat ca ploua, ca ninge sau ca ursii vin in orase-dar nu se impaca deloc nici cu limba romana. Mai jos aveti dovada. P.S. Regiunea condusa de Vladimir Putin?!!??Fără titlu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *