Ambasada Federatiei Ruse din Romania doneaza pentru „Cumintenia Pamantului”.

„Istoria adevarata n-a fost scrisa de actori pe un platou de filmare. Istoria adevarata a fost scrisa cu sange pe campul de lupta. Primul Razboi Mondial: Armata Rusa si Armata Romana lupta impreuna pentru independenta Romaniei. Al Doilea Razboi Mondial: Armata Sovietica si Armata Romana lupta impreuna pentru independenta Europei. Industrializarea Romaniei: Romania se reconstruieste economic si social cu ajutorul Uniunii Sovietice. Copiii trebuie sa invete istoria adevarata. Ambasada Federatiei Ruse in Romania doneaza pentru „Cumintenia Pamantului”. Romania trebuie sa-si recupereze valorile. Copiii trebuie sa invete istoria adevarata” se arata in clipul postat pe site-ul Ambasadei Federatiei Ruse in Romania.

Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti a pus umarul la aducerea acasa a sculpturii lui Constantin Brancusi. Federatia Rusa a demonstrat, inca o data, ca sprijina Romania.

„In Romania este lansata campania pentru recuperarea patrimoniului national cultural al tarii, inclusiv a sculpturii lui Constantin Brancusi „Cumintenia Pamantului”. Ambasada se alatura actiunii si aduce o contributie financiara modesta la fondul comun creat in acest scop”, anunta Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti. chitanta

Mesajul dat de rusi poporului roman este unul de prietenie, de cooperare si sustinere. Istoria noastra comuna este plina de asemenea exemple. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa vedem evidenta. Hai, ca se poate!

Personal, multumesc Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti pentru gestul facut.

Clipul poate fi urmarit aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *