File de jurnal. Bogdan Diaconu.

Georgiana Arsene

Draga jurnalule,

Sunt eu, Tzepesh. Cum, care Tzepesh? Asa e, iar am scris ca pe Feisbuc. Soros e de vina. Si Alina Mungiu Lipidi Glucidi asta. Frate, deci cand o vad imi vine sa… de fapt, nu imi vine nimic. Ce ar putea sa imi vina? Factura la apa calda? Nu, ca p-aia o plateste mama. Ca asa sunt eu, o combinatie intre Stefan cel Mare-cu muma-sa-si Vlad Tepes. Da, un patriot adevarat, un justitiar pe bune.

Eu v-am zis mai demult despre manevrele lui Soros, dar vorbeam in gol ca si bietul Vadim pe vremuri cand scria el cu manutele alea ale lui in „Tricolorul” si „Romania Mare”.

Azi am vazut ca Alina Mungiu Lipidi Glucidi-vai, jurnalule, ce joc de cuvinte si de atac la regimul ei alimentar!-se autodenunta. Recunoaste ca a primit bani de la Soros. Pai, cum, ea sa primeasca si eu nu? Da’ ce, io am ciunga in par? Nu se poate.

Asa ca, daca eu nu pot primi, zic nasoale de ea. Si mai plang si de grija patriei jecmanite de Soros. Eu cred ca tot oamenii lui Soros au stricat si automatul de cafea de la chioscul lu’ tanti Aglaia, vecina mea. Ca plangea biata femeie cu lacrimi de inger ieri dimineata. Eu i-am zis ca o sa aflu cine a stricat automatul, ca nu suport nedreptatile.pru

Intai am crezut ca e mana securistilor, ca l-am vazut pe nea Milica, ala de a fost militian pe vremuri de odioasa amintire si de care a vorbit asa pe langa Tiberiu Lovin, dand tarcoale chioscului. Nea Milica nu a recunoscut nimic, a zis ca, de fapt, cauta o buda ecologica, pentru ca nevasta-sa a plecat la tara la Patarlagele si a incuiat cheile lui in casa.

Buuun… Dupa aia am vazut ce scrie Lipidi Glucidi si am avut o revelatie. M-am dus glont la tanti Aglaia si i-am zis ca situatia e nasoala rau, ca degeaba face ea reclamatie la circa de politie, pentru ca vinovatii nu vor fi identificati in veci. I-am spus ca distrugerea automatului de cafea este „opera” oamenilor unuia care a distrus Romania: George Soros. Tanti Aglaia si-a facut cruce, a scuipat in san-e drept ca la mine – si a zis ca da un acatist in acest sens la Sfantul Mina.

Cred ca numai Sfantul Mina ne mai poate ajuta. Si Sfantul Asteapta.

P.S. ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *