File de jurnal. Gregoare Ecrivan.

Georgiana Arsene

Draga jurnalule,

Ingi, ingi, ingi… editorial. Scriu cu ura in suflet si cu degetele tremurand pe tastatura unde am scapat niste sange de terorist. Bine, era de la o drosophilla melanogaster, dar tot inamic e.

Stii ca am boala pe rusi. Ca cand de cand ma documentez eu despre Revolutie vad comploturi rusesti peste tot. Am vazut io ca propaganda lui Putin este peste tot, maine o sa scriu si despre propaganda din calendarul ortodox, ca e si acolo. Gasesc eu o legatura.

Ai vazut, jurnalule, cum Antena 3, Ghita si ailalti tin cu rusii? Nemaivazut! Eu tin cu Licuriciul. Ca de mic mi-au placut licuricii, de cand am vazut „Veronica” si era cantecul ala frumos: „Eu sunt licuriciul…”. Imi dau lacrimile.cart

Suflu zgomotos mucii intr-o bucata de hartie igienica. Imi intind cativa si pe fata.

Ce m-am bucurat, draga jurnalule, cand am vazut ca se coalizeaza lumea contra si impotriva la propaganda ruseasca! Am avut orgasm intelectual. Gemeam si citeam, citeam si gemeam, ca intr-o alegorie. Doamne, ce talentat sunt!

Cum iti spuneam, deschid televizorul intr-o zi pe MiniMax. Clar, rusii s-au bagat si acolo. Dau pe youtube sa vad „Oraselul lenes”. Sportacus spune sa mancam „bomboane sportive”. Inchid calculatorul cu dezgust, stiind ca Putin a interzis alimentele modificate genetic. Pai nu e asta propaganda mascata? Bine ca am sesizat la timp. Gandirea precara este un handicap.

Doamne, sufar de sindromul Snowden!

P.S. Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *