Analfabetii si asistatii social nu trebuie sa voteze!

Georgiana Arsene

Nu ies la vot. A fost cea mai anosta campanie electorala din ultimii 27 ani, cu candidati total lipsiti de carisma, fara viziune, fara discurs mobilizator.

Ne-au promis aceleasi lucruri: salarii mari, spitale, scoli si autostrazi. Cu alte cuvinte, ne-au testat: cat de prosti sunt romanii? Cati mai cred aceste minciuni?

In numar mare vor iesi sa voteze cei care au un interes major: perpetuarea pomenilor de la stat sub forma de ajutoare sociale, ajutoare de hrana, de incalzire etc. Platite din banii nostri, ca doar trebuue sa avem grija de puturosii tarii. De ce? Habar nu am.

Multi dintre ei sunt analfabeti. Deci vom fi condusi de niste analfabeti.

Ei nu ar trebui lasati sa voteze. Sunt doar niste oameni care profita, niste intretinuti, asa ca ar trebui sa li se ia dreptul de a vota. Vrei sa iti exprimi optiunea electorala? Ok, ia-ti un job, plateste taxe si stam de vorba.

Daca un singur candidat ar fi propus asta, mergeam sa il votez. Dar nimeni nu are interes sa deranjeze sutele de mii de asistati social. 

One thought on “Analfabetii si asistatii social nu trebuie sa voteze!

  1. Hmmm… dar cu ceilalti, ce facem? Dar aia care se cocoata nu sunt nici asistati, nici puturosi, nici handicapati. Oricum, chestia asta cu votarea e de cacat.
    Asa ca nu te intreba daca respectivii din ttlul tau trebuie sa voteze sau nu, ci si ailalti. Pentru ca degeaba se voteaza, daca se traieste in aceeasi paradigma -a jafului a saraciei, a rusofobiei. Si ghici ce?!… NU analfabetii aleg. CI intelectualii.
    Nu alfabetii fac listele de votanti. Ci aia inteligenti.
    Mai multe aici: https://www.facebook.com/cristian.antonescu/posts/10200972768759621

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *