File de jurnal. Hillary Clinton.

Georgiana Arsene

Diar Daiari,

Sunt eu, Hillary si sunt very suparata bicaz Putin a lucrat contra mea. Adica de aia am pierdut eu ilecshanurile, cu toate ca mai frends from Rumenia m-au sustinut mediatic.

Eu stiu ca Vladimir Putin e vinovat de orice. Nu exista zi from Gad sa nu il acuz de ceva. Bunaoara ieri, cand nu am mai gasit donats in colt, am stiut ca agentii rusi le-au cumparat pe toate, sa imi faca mie rau.

La fel si cu mailurile, cand am vrut sa dau foruard la niste citate din Oprah si nu am reusit. Singurele care s-au transmis au fost alea ale lui Dan Puric.

Ca am fost atacata cibernetic tocmai cand ma jucam Roblox. Mi s-a oprit my compiutar, oh!

hcRusii m-au atacat mereu, ceea ce e dengeros pentru american pipal. Very dengeros, bicaz nu o sa mai bea nimeni Coca-Cola, ci vodca. Iti dai seama, diar daiari ce inseamna asta? Si in loc de fast fud, pelmeni?

De parca nu era suficient, l-am prins si pe Bill mancancd pelmeni. Am crezut ca  se ascunde in birou cu vreo fufa, dar el ascundea farfuria cu pelmeni. Am luat foc. I-am luat mancarea si am trimis-o la CIA, pentru analiza, dar si acolo aveau rusii oameni infiltrati, ca au mancat pelmenii, nu i-au mai dat spre analiza. Si nu am mai avut altii sa ii trimit la Departamentul de Stat.bill-clinton-obama-voted-trump-768x1011

Oh, mai Gad! Cred ca Putin i-a trimis unii direct cu valiza diplomatica. Ce o mai rade acum Vladimir, ha, ha! Oare Bill si-o fi facut selfie cand manca? Ai hop not, ar fi un dezastru pentru familia mea!

Trump nu m-a privit nevar ca pe o femeie. Am auzit ca imi modifica si mai pictcear, sa rada de mine. Asta a fost ajutat de hecherii rusi, cica am folosit in scop personal mai ai di. Io doar mi-am facut conturi sa pot juca „Hello, neighbor”.

pelmeniMa duc sa il spionez pe Bill. Sper ca nu mananca blini. Si ca nu bea vodca.

O sa am grija sa trimit baietii de la Ambasada Iunaitid Steits din Rusia sa atace rezervele de hrisca.

P.S. Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *