Lumea intreaga, „dezgustata de politica externa a Administratiei Obama”.

Georgiana Arsene

Declaratia ii apartine puratorului de cuvant al Ministerului de Externe Rus, Maria Zakharova facuta postului Russia 1, citata de Tass.

Diplomatul rus sustine ca , de la „punctul de vedere moral”, echipa lui Obama poate fi blamata pentru comiterea unei „crime”, demonstrata de expresia „cel puternic are dreptul nelimitat de a comite raul”. Cu aceasta „pata” este de parere diplomatul rus ca va ramane in istorie Administratia Obama.mz

De-a lungul celor opt ani, politica externa a Administratiei Obama evoca, potrivit diplomatului rus, „aversiunea intregii lumi”. Ea este de parere ca acest om-Barack Obama, impreuna cu echipa lui – s-au dovedit a fi rele pentru intreaga arena gobala si „au dat gres in a indeplini obligatiile lor luate in fata unor state. Ei au esuat in ceea ce priveste angajamentele lor luate chiar si in fata propriului popor, pe arena globala”, a mai adaugat Maria Zakharova.

P.S. Nu am gasit aceasta stire in publicatiile romanesti. Probabil fiindca declaratia a fost facuta in Ziua de Craciun – pe stil nou – sau, mai degraba, fiindca jurnalistii romani nu doresc sa prezinte alte puncte de vedere care le-ar darama, precum un joc de Domino, intreaga propaganda presarata cu minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *