Basescu Traian, umilit total de Igor Dodon. Internautii, in „delirium tremens”

Georgiana Arsene

Fostul presedinte-jucator al Romaniei, Traian Basescu, a primit o palma grea de la presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, dupa ce acesta din urma i-a retras cetatenia. Numai lui, pentru ca Maria Basescu inca o are.idtb

Nici ca se putea o ofensa mai mare. Este evident ca, asa cum a obtinut Traian Basescu cetatenia, a obtinut-o si Maria Basescu. Deci, teoretic, cred ca ar fi trebuit ca amandoi sa intre in aceeasi oala. Numai ca planurile lui Igor Dodon au fost altele.

De altfel, liderul de la Chisinau anuntase inca din timpul campaniei electorale ca ii va retrage cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu, deci nu s-a pus niciodata problema ca sotia sa sa ramana fara aceasta cetatenie.

Internetul s-a umplut de bocetele unionistilor care vad un dezastru planetar in acest fapt. Internautii au intrat in delirium tremens. 1

Dupa cum se vede in captura de imagine, internautul viseaza lupte si apararea liderului care a fost nedreptatit de legislatie. De parca dadeau turcii-fara nici o legatura cu prezentul, ci cu istoria noastra-individul vede sfarsitul unei epoci, al unei lumi si indeamna la lupta.

Contra cui? Banuiesc ca a lui Igor Dodon. Nu imi este prea clar cum se vor desfasura ostilitatile, dar omul vad ca are fantezie si astept scenariul luptei pentru apararea „onoarei” si cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu.

Abstinenta argumentelor provoaca deliruri.

2

Tanarul din imagine este mai dur si, din cate se pare, fan al reclamelor la produsele pentru hemoroizi. Nu prea vad legatura intre scarpinatul in partea dorsala si painea mancata de Dodon, dar, probabil, ca nici nu conteaza prea mult, oricum discursul sau este unul neargumentat si plin cu invective.

Ce este interesant este acelasi ton profetic, apocaliptic chiar, similar cu al celuilalt internaut. „Asta este inceputul sfarsitului pentru presedintele moldovean”.

Eu i-as sfatui pe infocatii sustinatori ai lui Basescu sa o lase mai moale cu amenintarile. Nu de alta, dar daca, Doamne fereste, Dodon pateste ceva, s-ar putea sa nu le fie prea moale…

Sursa foto Igor Dodon Traian Basescu: Antena 3

One thought on “Basescu Traian, umilit total de Igor Dodon. Internautii, in „delirium tremens”

  1. BRAVO !!!! Felicitari pentru articol si RESPECT pentru Presedintele Republicii Moldova , Domnul Igor Dodon ! Acest secuist, turnator de romani, incendiator de nave, sechestrator de ofiteri sirieni, viloator de femei, criminal de catei nevinovati, vanzator de tara, Prim-Coruptul Romaniei, Traian Basescu nu era demn de acest statut de cetatean moldovean, mai ales dupa ce a facut atatea declaratii halucinante despre acapararea Moldovei de catre Romania! Acest presedinte jucator, care ne-a ciuruit, are acum fratele la puscarie si urmeaza sa intre si el, sa speram !
    Inca odata, BRAVO, IGOR DODON ! MULT SUCCES !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *