Ce a demonstrat Iohannis prin venirea la protest?

Georgiana Arsene

Nu demult, tinerii frumosi si liberi ieseau sa protesteze impotriva legii amnistiei si gratierii. Lor li se alatura, spre bucuria internautilor-a unei mase mari a internautilor, presedintele Klaus Iohannis.

„Flama” protestului ii cuprinsese pe multi, unii dintre ei uitand chiar de decenta limbajului si incepand sa urle, invocand, strangand din dinti, teama pesedisitilor de catuse, al caror zanganit il si auzeau cei care postau frenetic.pas-cu-pas

Ce sa vezi, insa, ca lucrurile nu au ramas asa. Iar dorinta internautilor s-a spulberat ca un balon de sapun, pentru ca, astazi, Iohannis, la Strasbourg, s-a sucit. Total.

Si acum apar niste intrebari.

Unu: sa nu fi anticipat presedintele ca ar putea sa ii fie schimbata parerea?

Doi: sa fi fie el cel care, din umbra, conduce societatea civila si o parte a serviciilor, iar iesirea sa printre manifestanti sa fie doar un exercitiu? Sa arate cui trebuie ce este el in stare sa faca?

De ce a fost nevoie de un nou incendiu de proportii, cu doua zile inainte de proteste? De ce apar atat de multe intrebari fara raspuns? De ce?

One thought on “Ce a demonstrat Iohannis prin venirea la protest?

  1. Cred că ce face Johanis acum se inscrie intr-o mișcare mai amplă a vechii ordin politice internaționale, mișcare împotriva noului curent mondial conservator , mai aplecat spre valori naționale , comunitare.Klaus nu zburdă de capul lui in politica internă și internațională. Oricum cred că este foarte grav ce face .Nu am văzut nici un șef de stat european să spună despre parlamentul și guvernul țării proprii că sunt o gașcă de penali.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *