File de jurnal. Mircea Marian.

Georgiana Arsene

Draga jurnalule,

Stiu ca sunt un pericol public. Mi-a spus-o de cand eram mic invatatoarea, cand aruncam cu cornete in colegi, cand le puneam piuneze pe scaune si mi-a fost confirmat acest lucru si acum, de Liviu Dragnea. S-a suparat ca am facut publice adresa si numarul lui de telefon.

mmareanPai ce, asta e motiv de suparare? Ce daca am instigat lumea sa mearga sa il atace, sa dea cu oua clocite in geamuri? Dar nu a facut nimeni asta, poate au crezut ca e vreun fake. Nasol.

Ca de-aia am si plecat val-vartej de la Evz la Romania Libera, ca ziarul condus de Andronic nu mai corespundea exigentelor mele deontoloage si financiare. M-am dus la Adamescu, impreuna cu prietenul Malin Bot, dupa ce ne-am semesuit cu colegii de acolo, folosind telefonul de la Eveze pe care Bot nu mai voia sa il inapoieze.

Ma pregatesc sa plec la protest, tre sa ii fac cinste lu’ Malin pentru cuvintele frumoase scrise despre mine pe pagina lui de Facebook. Ma misca teribil. Buza de jos tremura, un strop de saliva se prelinge in barba si o lacrima, limpede ca un bob de cristal apare in coltul ochiului. Ce-mi facusi, Malineeee? Cum m-au mai induiosat vorbele tale! malin-bot

Iti multumesc, c…!  Dau o bere!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *