File de jurnal. Mălin Bot.

Georgiana Arsene

Dragă jurnalule,

#insist#, deci #rezist#. Băi, deci sunt de-o nesimţire cruntă. Ăştia, al de Adamescu, Andronic… Da, că io sunt deontolog. Pe unde mă duc sunt dat afară.

Dar nu din cauza mea. Eu scriu doar ce îmi spune conştiinţa. Şi conştiinţa îmi spune multe. Uite, spre exemplu, azi dimineaţă, conştiinţa mi-a spus că la un bloc din zona Dristor sunt oamenii Mafiei în subsol.

Am simţit aşa că îmi clocoteşte sângele în vene. Mi-am pus chiloţii ăia curaţi cu steagul SUA, am aruncat o privire spre tableta nepredată nici acum la Evz-lasă, are Andronic bani de la Udrea, nu îi duc eu grija-şi m-am dus la Dristor. Am avut rezon: în subsol erau nişte mafioţi deghizaţi în instalatori.

Am oprit la prima patiserie şi mi-am luat doi covrigi cu susan, că macul are opiu, nu e bun. I-am mâncat cu plăcere, în timp ce mai postam ceva pe Fb, locul în care încă mai scriu, până când s-o hotărî şi fondatorul reţelei să mă interzică, la sfatul pesediştilor şi al lui Adamescu.

Dar, între timp, îi mai dau eu câte un telefon lui Orcan, să îmi spună dacă mi se pregăteşte ceva. Adică, dacă… Mi se pregăteşte sigur…

Păi, când am fost caftit în plină stradă cum a fost? Sigur opiniile mele deontoloage şi investigaţiile mele cu iz de Obregia au fost cauza. Da’ dacă sunt jurnalist cu sânge în instalaţie ce pot să fac?

În timp ce mâncam eu covrigu’, mi-am adus aminte şi cum am fost zvârlit ca o măsea stricată de la B1Tv. Băi, şi câtă audienţă nu le-am făcut! Că sunt telegenic, incisiv, inteligent…Image result for malin bot

Doamne, să mă apuce plânsul! Un om cu atâtea calităţi! Mafia din PSD mi-a făcut felul. Da… Mereu m-am făcut remarcat prin poziţiile mele… Nu de femei, ci de pesede.

Io am fost singurul care a văzut în Marian Munteanu omul lui Putin, prin care acesta dorea să ucrainizeze România. Nimic nu-mi scapă.

Te las, jurnalule. Plec la protest.

P.S. Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

One thought on “File de jurnal. Mălin Bot.


  1. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsDeși fair-play-iul nu mai e deloc la modă, ca om de litere trebuie să recunosc că tineretul acesta, altă generație pierdută, nu poate fi tratat otova. Pentru că, iată, există tinere condeie gazetărești acide, muiate într-o fină ironie, apte să pleznească peste Bot unele specimene de alde Mălin, firimiuriști servili ai ciocoiului nou, lacom și apatrid, obedient cu stăpânii , dar obraznic și tupeist cu țintele prestabilite. Georgiana Arsene l-a „citit” pe ipochimen și l-a pus, cu un ac în spate, la insectarul cu gâze purtătoare de microbi sociali al tranziției noastre spre nicăieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *