Alexey Navalny şi relaţia cu Alina Plugaru.

Georgiana Arsene

V-o mai amintiţi pe Alina Plugaru, starleta care, împinsă de iubire şi hormoni, s-a înscris în PDL doar de dragul lui Stolojan? Cu siguranţă nu v-aţi fi putut imagina că între ea şi activistul rus Alexey Navalny este vreo legătură. Şi totuşi, destinul a făcut ca „starletele”-asta ca să mă exprim delicat, deci starletele, indiferent de domeniul în care activează, să îşi găsească loc pe site-urile pentru adulţi. Image result for porn hub sigla

Nu vă închipuiţi că activistul rus a început să se dezbrace de haine. Se dezbracă suficient de caracter, în dorinţa de a face pe plac occidentalilor, aruncând cu noroi în preşedintele rus, Vladimir Putin.

Ei bine, potrivit site-ului go4it.ro, Alexey Navalny a realizat un clip video despre premierul şi preşedintele rus, în care, evident, îi critică. Deoarece justiţia rusă a cerut ştergerea clipului, activistul rus a găsit o platformă din afara Rusiei unde să îl publice. Este vorba despre PornHub.

Acum nu mai are rost să discutăm despre preferinţele lui Navalny în materie de filme sau despre comportamentul său pueril, de adolescent cu coşuri ce îşi descătuşează energiile privind filmuleţele de pe PornHub. Clipul a fost publicat pe site cu numele „Russian Corrupted Politician Fucked Hard”. Se pare doar că activistului îi plac senzaţiile tari, dovadă stând denumirea aleasă.

Se pot face, evident, speculaţii, privind preferinţele sale sexuale, dar nu e cazul.

Mai mult, fericit, Navalny a declarat că mulţumeşte companiei pentru că i-a găzduit clipul, deşi, între timp, acesta a fost şters de pe site.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *