De ce Fares?


Georgiana Arsene

Fiindca e cald, e vra, politica ne omoara, am decis sa scriu astazi despre lucruri frumoase si relaxante. Si cum pentru mine relaxant e sinonim cu ceai, ideile nu au trebuit sa fie mult timp cautate.

Si aceasta deoarece inspiratia se afla chiar in dulapioarele – la plural, exact- mele cu ceaiuri. Am de toate si pentru toti-de plante medicinale, simple, de plante medicinale combinate pentru afectiuni-ale rinichilor-plante si fructe, flori si fructe, ceaiuri negre, simple sau in amestec, ceaiuri verzi-cu fructe exotice, flori sau menta-ba chiar si ceai rosu african.

Evident, nu pot sa intru intr-un magazin ce comercilizeaza si ceaiuri si sa nu imi iau ceva.

Cele mai multe ceaiuri le am, insa, de la Fares. Fie ca le-am comandat online, fie ca le-am cumparat din magazin, ele se afla in topul preferintelor mele. Si aceasta din doua motive, extrem de simple: Fares e o marca autohtona si, mai mult, produsele lor contin mult mai putine arome decat alte ceaiuri. Spre comparatie, cititi ingredientele unui ceai  Fares- vorbesc aici despre cel de fructe sau verde si ingredientele altui ceai, eventual vrac sau tot la plic, cu un pret ridicat. Proportia aromelor este superioara in cazul doi.

Cateva poze cu ceaiurile si suplimentele mele de la Fares:

 

Despre nimic. Despre viaţă.

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: