„Asfalt în premieră” numa’ la Buzău. Decât vreo 2 km.

Georgiana Arsene

Zău dacă aveam de gând să mai scriu ceva pe blog azi, dar ochii mi-au căzut pe o ştire de interes geostrategic şi care nu merita să treacă neobservată.

Este vorba, doamnelor şi domnilor, băieţi şi fete, despre turnarea stratului de uzură pentru doi km de asfalt de la Săruleşti înspre Valea Largă din judeţul Buzău.

Informaţia este prezentată de parcă Dumnezeu din ceruri s-ar fi pogorât în judeţ şi ar fi adus cu El prosperitate şi lumină.

Primarul Nicolae Dinu are ambiţii demne de Gadaffi. El vrea, pare-se, să facă un paradis din Săruleşti. Spune, citat de site-ul portavoce al Consiliului Judeţean şi al altor sponsori mai mult sau mai puţin ocazionali-prietenii ştiu ce şi cum, dar nu e cazul să intru în detalii-că „Vom trece la iluminat pe bază de leduri. (Probabil, pentru că nu mai e chiar mult şi vor veni Sărbătorile, primăria va achiziţiona nişte instalaţie de pom de Crăciun- n. Georgiana Arsene)Va fi mai ieftin. Cu banii economisiţi vom putea extinde perioada de funcţionare a iluminatului. (Acolo iluminatul este cu porţia? -n. Georgiana Arsene)”

Site-ul citează şi nişte cetăţeni extaziaţi din satul Valea Largă, comuna Săruleşti. Aceştia ar fi făcut deliciul postului lui Dan Diaconescu. Iată ce declară oamenii locului, care, probabil, vor cere ca primarul să fie canonizat din timpul vieţii. „Da, pentru noi e ca o minune. (Unde eşti tu, Andreea Marin? – n. mea) E parcă un vis că scăpăm de noroi şi că vom avea asfalt la poartă”.

Morala: Investiţiile în media locală trebuie făcute cu cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *