De la cimitir, la buton… Viaţa are prioritate.

Georgiana Arsene

Acum vreo săptămână, cred, citisem că buzoienii au fost tare supăraţi că, mergând să îşi plătească factura la curentul electric, au fost nevoiţi să stea la cozi vreo oră şi ceva şi au făcut circ în holul instituţiei. Noroc cu directorul Ovidiu Anghel care nu numai că a reglementat situaţia, dar a mai şi explicat că facturile se pot plăti şi la bancă, dar şi la punctele amenajate.

Dar nu orice om poate şti asta, însă Ovidiu Anghel e băiat umblat şi are vederi largi.

Deci, o informaţie.

Azi, jurnalistul Bostan de la Opinia ne anunţă că Buzăul „s-a scos” cu butonul. S-a pus, oameni buni, un semafor cu buton la Buzău! Lume, ce mare realizare, mă mir că nu a trimis Bostan vreun aspirant la postul de jurnalist la Opinia să facă un reportaj acolo. Nu de alta, dar în cimitirul Dumbrava a trimis pe unul acum vreo 11 ani… Pentru reportaj, că aspirantul a venit înapoi, foc şi pară, după ce informaţia furnizată de Bostan şi aflată de acesta „pe surse”, probabil de la vreun gropar aghesmuit bine, că altfel presiunea psihică la locul de muncă era prea mare, s-a dovedit a fi fără acoperire. Image result for calin bostan

Despre butonul care va salva viaţa buzoienilor citiţi aici. Eu astept ştirea că la Buzău se circulă cu cardul de transport, în detrimentul biletelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *