Mihai Poliţeanu şi legătura sa cu ruşii şi pisicile.

Georgiana Arsene

Despre Mihai Poliţeanu, fostul şofer al Alinei Mungiu Pippidi, cea care a reuşit să aducă în lumină pe mulţi cvasi necunoscuţi am povestit aici, când omul s-a dus cu gura mare la Ambasada Federaţiei Ruse de la Bucureşti. Ce o fi sperat să obţină cu acţiunea, nu se ştie, cert este că rezultatul a fost nul.

Ei bine, poate v-aţi întrebat, dragi cititori, care mergeţi la job şi vă chinuiţi să staţi la program, care este orarul lui Poliţeanu. Nu v-aţi întrebat, ştiu, pentru că omul nu iese în evidenţă şi nu interesează, dar hai să bag şi eu duminică seară o chestie haioasă. Şi veţi vedea de ce.

Am făcut o captură de imagine de la o postare a sa. Omul ne informează că îşi începe activitatea hrănind pisicile. Câte şi ce rasă sunt nu ne spune, dar de aici se vede că individul iubeşte animalele. Aproape că îmi dau lacrimile scriind, gândindu-mă cât de ticăloasă sunt să scriu răutăţi despre un suflet aşa pur.

El se mai şi cerată cu pisica, probabil că nu ajunge la un consens cu privire la educarea mâţei în spirit civic.

Poliţeanu nu pare să aibă vreo iubită, întrucât îşi întinde rufele. Sau face el şi treaba asta în gospodărie, lucru de lăudat.

Vedeţi mai jos lista cu îndeletniciri a lui Poliţeanu. Nu înţeleg de ce a simţit nevoia să informeze opinia publică despre programul său, însă o caterincă în plus nu strică niciodată. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *