Incredibil ce a întrebat o învăţătoare! Oare ce îi va învăţa pe elevi?!

Georgiana Arsene

Reţelele de socializare arată lumii şi ce le trece unora prin minte. Astăzi, spre exemplu, o învăţătoare de la clasa pregătitoare a lăsat următorul mesaj de-a dreptul hilar. În paranteză fie spus, cred că Ministerul Educaţiei Naţionale ar trebui să se sesizeze, dar bănuiesc că nu o va face.

Doamna sau domnişoara întreabă, cu inocenţă, dacă alege să facă ea clasa fluturaşii sau albinuţele-F sau A, deci nu ştie nici măcar ce clasă are?!- e ok să utilizeze o mascotă iepuraş? Un control psihiatric se poate? Întreb şi eu, nu dau cu parul…

One thought on “Incredibil ce a întrebat o învăţătoare! Oare ce îi va învăţa pe elevi?!

  1. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsAceastă postare este preluată dintr-un grup închis unde sunt înscrise persoane care au legătură cu tema grupului. O doamnă a pus o intrebare mai mult sau mai puțin inspirată.Pentru asta amintiti de MEN? ÎN această perioadă ,mii de învățători investesc bani și energie pentru a primi copiii într-un climat care să sfideze situația reală a sistemului de învățământ. Clasa ”Fluturașilor” nu vine de la litera F ,așa cum nici clasa ”Ștrumfilor” nu e a 25-a clasă dintr-o școală. Acestea sunt niște teme. Cu părere de rău vă spun, această găselniță nu este demnă de un articol. Priviți.Analizați.Judecați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *