Politică externă pe bază hormonală. Only în „Adevărul”

Georgiana Arsene

Jurnaliştii de politică externă de la cotidianul calitativ „Adevărul” e şi ei oameni. Dincolo de aversiunea faţă de preşedintele rus, în corpul lor tropăie hormonii. Iar dacă ei pot face un articol în care să apară un fost iepuraş Playboy şi Vladimir Putin, „împuşcă” doi iepuri dintr-un foc.

Aşa s-a întâmplat şi în seara asta. Articolul are o poză generoasă cu o posibilă candidată la alegerile pentru şefia Rusiei, cu limba scoasă. Sunt sigură că autorul materialului, după ce a verificat tangenta şi cotangenta-desigur, a unghiului din care a fost realizată imaginea-a recitat din Arghezi „Vreau să te pipăi şi să urlu: „Este!”, apoi s-a pus pe treabă.

A scris el nişte chestii, ba despre legătura candidatei, fata fostului edil al Sankt Petersburgului , Anatoli Sobceak, Ksenia Sobceak, cu Navalnîi, opozantul adulat de comentatorii români, ba că Vladimir Putin i-ar fi naş.

Dar mai subţire. Autorul a fost preocupat să aducă în prim plan pictorialele sale şi viaţa mondenă.

Rog oamenii de bine să trimită la redacţie o revistă în care apar pictorialele Kseniei Sobceak, să facă o faptă creştineasă înainte de Sărbătorile de iarnă. Şi, cine ştie, poate să aline singurătatea unui om…

Precizare: acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *