Unicul medic ginecolog din Cernavodă, supra solicitat!


O viitoare mămică trage un semnal de alarmă!

Georgiana Arsene

Caz îngrijorăto la Cernavodă, acolo unde, potrivit declaraţiilor unei paciente, nu există decât un medic ginecolog „la stat” şi încă unul la privat, dar care nu are program zilnic şi unde nu îşi poate permite oricine să achite o consultaţie.

Related image

Alexandra, o pacientă din localitate, cu o sarcină de 35 de săptămâni, a postat, în cursul zilei de astăzi, pe grupul Mamă de profesie, următorul mesaj:

„Buna ziua mamici, astăzi sunt furioasă rău, am fost la doctor pentru control , când am ajuns era o aglomeraţie de circa 30 de persoane înaintea mea , într-un final iese doamna doctor care spune cele fără vreo urgenţă să plece acasă căci ea are şi o operaţie de cezariană, şi să vină mâine , dilema mea e alta ,eu am o problemă la burtică şi abia puteam sta în picioare, am vorbit cu dânsa şi mi-a zis că nu este grav să vin mâine ! Dar dacă până mâine mi se face rău a cui este vina? I-am zis cu frumosul că eu chiar nu mai pot veni aşa des , stau şi departe de spital şi obosesc foarte repede , iar la spital mai stau încă 1-3 ore ,dacă am un scaun liber e bine , dacă nu, stau în picioare .Ce părere aveţi?”

Contactată de În prima linie, Alexandra, aflată la prima sarcină, a declarat că situaţia sa este destul de dificilă, din pricina deficitului de medici ginecologi din oraş. „Da (întrebată fiind dacă este un singur medic ginecolog în oras – n. Georgiana Arsene), şi mai este un cabinet privat, dar vine o dată pe săptămână, că doctorul e din Constanţa. Sincer, nu ştiu ce să fac… nu îmi permit să merg la privat, dar nici să stau aşa… Încerc mâine la prima oră şi am să vorbesc cu dânsa amănunţit… Nu pot merge oricând, deoarece stau departe de spital, mai am puţin şi nasc, obosesc foarte repede„.

Despre nimic. Despre viaţă.

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: