Jurnalistul Dan Andronic „şterge pe jos” cu Monica Macovei.


El se declară imun la „manevrele” „caporalilor din presă”.

Georgiana Arsene

Studiile de drept ale deputatului PSD Eugen Nicolicea au inflamat spiritele, ca urmare a faptului că politicianul a refuzat să dea detalii despre acest subiect.

Este vorba despre faptul că Nicolicea a terminat Dreptul la Spiru Haret.

Jurnalistul Dan Andronic ia poziţie pe pagina sa de socializare şi arată cum este transformat acest subiect într-o adevărată campanie denigratoare la adresa politicianului. „Nicolicea a făcut facultatea de Drept la Spiru Haret, ID, e marea descoperire de astăzi.
Ceea ce-l face un monstru 🙂
Nu-mi place omul ăsta de nicio culoare, mi se pare arogant și suficient, dar nici nu pic în plasa caporalilor de presă”, notează acesta.Image result for eugen nicolicea monica macovei

În spatele celor care se pretează la asemenea gesturi se află, potrivit lui Andronic, cei care o idolatrizează pe Monica Macovei. Acesta este momentul în care Andronic dezvăluie lucruri din trecutul lui Macovei: legăturile acesteia pe linei de familie cu nomenclatura comunistă, dar şi ascensiunea sa profesională, ca urmare sau ca rezultat a funcţiei deţinute de tată. „Venea din familie cu dosar sănătos, din zona nomenclaturii, așa că a fost repartizată la Giurgiu, apoi transferată la Procuratura Sectorului 1.
Sectorul 1? Uau!
Zonă de grad zero, colaborare cu Securitatea, 101 la sută.
Avea o cultură vastă pentru care s-a plimbat puțin prin țările socialiste, dar și capitaliste, în 1975 în Ungaria, Italia, Elveția, Austria, apoi în 1978 în URSS, iar în 1979 în RDG.
Cine putea pe vremea lui Ceaușescu să facă d-astea?
Aproape nimeni…
Răspunsul este simplu: tatăl ei era tovarăşul Vasile R. Gherghescu, consultant specialist în aparatul Consiliului de Stat și fusese decorat de Nicolae Ceaușescu în 1971 cu Ordinul Steaua RSR.
O explicație simplă la călătoriile în străinătate și repartițiile-minune.”

 

Despre nimic. Despre viaţă.

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: