Avocata lui Dragnea, promotoarea scandalului de la CAA

Colegii au constatat că „de la ea a început epopeea cu invalidarea alegerilor”

Georgiana Arsene

Povestea alegerilor de la Casa de Asigurări a Avocaţilor este departe de final. Şi aceasta deoarece apar tot mai multe voci care adaugă elemente noi acestui tablou extrem de complex şi complicat.

Deşi se sperase, în data de 21 noiembrie, că scandalul de la Casa de Asigurări a Avocaţilor avea să îşi găsească finalul, situaţia a evoluat într-o altă direcţie. Doi dintre candidaţi, Anca Sorina Cruceru-Popescu şi Florin Ştiolică au reacţionat, depunând procedura prealabilă. 

Controversata Flavia Teodosiu, implicată în alt scandal

Avocata Flavia Teodosiu, cunoscută pentru ascensiunea profesională de invidiat şi de sumele fabuloase câştigate, situaţie prezentată încă din 2016 de Jurnalul Naţional http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/prin-noi-insine-liberala-milionara-de-la-conducerea-portului-constanta-720262.html  nu este deloc străină de scandalul de la Casa de Asigurări a Avocaţilor.

De fapt, se pare că aceasta ar fi fost cea care a spus „Start” acestei poveşti fără sfârşit, dar cu tente purificatoare pentru breaslă, dacă ne gândim la faptul că tot mai mulţi avocaţi vorbesc despre neregulile din interior.

În ce mod a reuşit Flavia Teodosiu să încurce iţele la Casa de Asigurări a Avocaţilor? Şi care a fost scopul unui asemenea demers?

Surse din rândul avocaţilor susţin că ea a avut punctul de vedere potrivit căruia alegerile trebuie invalidate, deoarece ar fi prima convocare după modificarea legii şi nu a treia convocare aşa cum a fost… convocată Adunarea Generală.

Aceleaşi surse declară că Flavia Teodosiu ar fi depus eforturi în comisia de alegeri din care făcea parte fiind susținută de către unii dintre consilierii din cadrul Consiliului Baroului București și, posibil, de însuși decanul baroului.

După cum menţionam anterior, Baroul Bucureşti a dat aviz negativ pentru noul Consiliu de Administraţie al Casei de Asigurări a Avocaţilor Bucureşti-Ilfov. Related image

„De observat că, potrivit Procesului-Verbal nr. 1846/18.10.2017 al Comisiei nr. 2, raţionamentul a fost gândit şi pus în operă încă de la acest moment și de chiar doamna Teodosiu și a fost finalizat la data de 21 noiembrie 2017 prin decizia Consiliului de Administrație al Casei Centrale” a precizat sursa citată.

Într-un interviu acordat Luju.ro, Flavia Teodosiu afirma: „Avocaţii oferă şi aşteaptă respect”

Sursa foto: Luju.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *