Final de an înlăcrimat pentru Kovesi

Medicii au fost înspăimântaţi, spun sursele.

Georgiana Arsene

Durere uriaşă pentru şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. Şi aceasta deoarece tatăl său s-a stins din viaţă în cursul zilei de ieri.

În vârstă de 70 de ani, procurorul Ioan Lascu se afla internat de mai multe zile într-un spital din Târgu Mureş, informează Digi 24.ro. Potrivit sursei citate, Ioan Lascu era bolnav de câţiva ani.

Este vorba despre Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Târgu Mureş.

Cotidianul Evenimentul Zilei notează că Laura Codruţa Kovesi a stat alături de tatăl său la spital, împreuna cu mama şi cu un alt bărbat, posibil fratele acesteia.

Prezenţa şefei DNA în unitatea spitalicească a dat palpitaţii personalului medical, informează acelaşi cotidian. Sperietura s-a dovedit a fi, însă, alarmă falsă, deoarece Kovesi era doar „o femeie îndurerată”. Ea stătea, susţine Evenimentul Zilei, la fel ca şi alţi aparţinători, pe scaun, aşteptând veşti de la medici.

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la înmormântare, însă aceasta va avea loc la Mediaş, judeţul Sibiu, acolo unde locuia Ioan Lascu. Image result for laura codruta kovesi

Acesta a condus timp de 30 de ani Parchetul de pe lângă judecătoria Mediaş.  În perioada 1980- 2010, acesta a fost prim procuror.

Rămâne de văzut, acum, dacă persoane din cadrul contestatarilor lui Kovesi vor profita de situaţia şefei DNA pentru a lansa atacuri la adresa acesteia sau vor acţiona, creştineşte, lăsând-o să îşi plângă tatăl în pace…

Sursa foto: Adevărul 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *